Sportski vikend u Prokuplju

PROKUPLJE

U okviru desetog kola odbojkaškog prvenstva Prve lige Srbije, odbojkaši MOK Topličanin 97 poraženi su u susretu sa ekipom Vojvodina 2 iz Novog Sada, sa rezultatom 3:1. Nakon ovog kola MOK Topličanin zauzima deseto mesto, a u narednom kolu gostuju u Paraćinu, gde se sastaju sa ekipom Borca.

U okviru jedanaestog kola prvenstva Prve regionalne lige Istok, košarkaši Topličanina savladali su ekipu Mladost Vesna iz Bele Palanke rezulatatom 98:54.  Košarkaši iz Prokuplja trenutno zauzimaju treće mesto sa sedam pobeda i četiri poraza.

U okviru poslednjeg kola prvog dela prvenstva Arkus rukometne lige Srbije, rukometaši Topličanina poraženi su u Zrenjeninu u susretu sa ekipom Proletera rezultatom 35:22. Rukometaši Topličanina su u prvom delu prvenstva zauzeli dvanaesto mesto sa pet osvojenih bodova.

KMF Prokuplje je na svom terenu igrao nerešeno 4:4 sa ekipom Jagodine. Prokupčani trenutno zauzimaju sedmo mesto sa četrnaest bodova.

Na finalu lige centralne Srbije u streljaštvu koje je održano u Nišu, strelci iz Topličanina osvojili su tri medalje. U konkurenciji pionirki vazdušnom puškom Marija Nešić je osvojila srebrnu medalju sa upucanih 180 krugova. U konkurenciji mlađih juniorki, u disciplini pištolj, Katarina Milenković zauzela je prvo mesto, a Marta Nešić treće mesto, navedeno je na sajtu grada Prokuplja.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare