Spirić: Gospođo Brnabić, da li ste svesni šta izgovarate?

LESKOVAC

Ovo je saopštenje Jelene Spirić, predsdnice Gradskog odbora SSP Leskovac, povodom izjave Ane Brnabić u kojoj je optužila prethodnu vlast za nepostojanje mamografa  u Leskovcu.

“Gospođo Brnabić,

jedanaest godina ste na vlasti u Srbiji. Jedanaest godina. A objašnjavate da za to što Leskovac nema mamograf je kriva prethodna vlast!? Da li ste svesni šta izgovarate?

Ako već pitate šta je radila ta prethodna vlast da vam kažem – oporavljala je zemlju od katastrofe, koju ste vi kad ste prošli put vodili Srbiju, naneli ovoj zemlji. Kad su Vaši šefovi Vučić i Dačić, sa svojim tadašnjim šefovima Šešeljem i Miloševićem vodili Srbiju, ona je bombardovana, došla je pod najstrašnije sankcije Ujedinjenih nacija u istoriji koje su razorile privredu. Imala je inflaciju koja se merila milionima procenata, izbačena je iz Ujedinjenih nacija…Zdravstvo se tada raspalo gospođo Brnabić, pa su pacijenti ako su želeli da ih neko operiše i spasi im život morali sve što je neophodno od materijala i lekova da donesu od kuće. 

Ta bivša vlast koju napadate je vraćala deviznu štednju koju ste ukrali građanima, penzije koje su kasnile mesecima, dečije dodatke koje niste isplatili 24 meseca…

To i mnogo toga drugog je radila prethodna vlast. 

Vi niste uradili skoro ništa. A i to što ste vi radili ovih 11 godina, osim što ste se obogatili i useljavali vile po Dedinju,  biće uskoro predmet rada istražnih organa demokratske Srbije”, navodi se u saopštenju Jelene Spirić, predsednice Gradskog odbora Stranke slobode i pravde Leskovac. (kraj)SP/SA   

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare