Spektakl “Pepeljuga” u Nišu

NIŠ

Nišlije su sinoć premijerno gledali najpopularniji mjuzikl sa njujorškog Brodveja “Pepeljuga”, ali ovog puta u srpskoj produkciji.

Scenski spektakl, kako ga nazivaju, izveden je u hali Čair.

Na sceni je bilo više od 30 ljudi sa 120 originalnih i senzacionalnih kostima, vatromet, glumci “ koji lete”.

Koreografiju za igrače pripremio je poznati koreograf Milan Gromilić. Pored dobro poznatih zvezda, deo licencnog izdanja brodvejskog hita bili su  neki koji se prvi put oprobavaju u glumačkom poslu. epeljugu i princa igrali su  Sara Jovanović i Marko Mandić.

Pred niškom publikom pojavili su se neka od najpoznatijih lica iz sveta muzike i glume, kao što su glumica Jelena Gavrilović, koja je glumila maćehu, Marijana Mićić i Ana Grubin u ulogama zlih sestara, Saša Joksimović, kralj, Ana Kokić, dobra vila


„Posle premijere su utisci vrlo čudni. Presrećni smo, ali smo i tužni kada se završi. Bilo je fantastično, puna hala, nekakoje energija bila takva, kako na probama, sada smo najbolji bili, presrećan sam što smo premijerno u Nišu izveli našu brodvejsku Pepeljugu“ – rekao je Saša Joksimović, koji je tumačio ulogu kralja.

Marko Mandić,  koji je igrao ulogu princa bio je uzbuđen I zadovoljan odigranom rolom.nije bio manje uzbuđen od svog oca kralja.

„Ja sam sada pod jakim adrenalinom, mislim da smo ovo sasvim okej odradili. Ekipa je već krenula sa slavljem. Prvi put da učestvujem u nečemu ovakvom, ne bavim se inače time, bavim se samo muzikom, ovo je bio veliki izazov za mene“ – rekao je mladi muzičar Marko Mandić.

Za svoju ulogu je rekla da je ovo prvi put da igra osobu koja je dosta starija, ukoliko se ne računaju neke njene uloge u poznatom šou Tvoje lice zvuči poznato.

„Bio je ovo veliki izazov, naročito kada radiš nešto novo i kada je to predstava za decu, koja je jako zahtevna produkciono ali i glumački. Poznata ekipa, ali veliko zadovoljstvo raditi sa Emotionom, jer se skupimo kao porodica i baš je uživanje“ – rekla je Jelena Gavrilović, zla maćeha.


„Jako sam uzbuđena. Prvo izvođenje je uvek najosetljivije i drago mi je što je upravo to bilo u Nišu, jer najbolji koncerti su baš u ovom gradu”,  – rekla je glavna zvezda večeri, Pepeljuga, Sara Jovanović.

Organizator spektakla i njegove premijere u Nišu je  produkcijska kuća Emotion.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare