SNS:POTVRĐENE IZBORNE LISTE NAPREDNJAKA

VRANJE

 

Gradska izborna komisija donela je rešenje o proglašenju izborne liste kandidata za odbornike grada Vranja Koalicije Srpske napredne stranke pod nazivom  Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje.

Na izbornoj listi je 65 kandidata, koliko se inače i bira odbornika u Gradskoj Skupštini. Naprednjaci i njihovi koalicioni partneri, SDPS, PUPS, PS i Romska partija „Jedinstvo“ prikupili su 2.195 potpisa.

Prvi na listi je dr Slobodan Milenković, ortoped Bolnice u Vranju., koji je i kandidat ove stranke za gradonačelnika Vranja.

„To je pobednička lista na predstojećim lokalnim izborima. Predstoji nam kampanja i siguran sam da ćemo 24. aprila pobediti. Na našoj izbornoj listi su ljudi od ličnog integriteta, koji su uspešni u svojim sredinama“, izjavio je za JUGpress dr Milenković.

Gradska izborna komisija potvrdila je i listu SNS za lokalne izbore u Gradskoj opštini Vranjska Banja koju su podržala 362 punoletna lica . Na listi je 15 odborničkih kandidata, među kojima je i jedan iz PUPS koji su se pridružili naprednjacima.

Prvi na listi je dr Tomislav Milovanović.

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare