SNS: Vučića u Vranju dočekalo 30.038 ljudi, Ponoš se hvali sa 720 potpisa

VRANJE

Povodom tvita predsednika Pokreta Srce Zdravka Ponoša : “Prikupljanje potpisa najbolje nam ide u gradovima koje Vučić poseti. U Vranju, 720 za dan. Njegov cirkus uživo – to pokreće opozicionu energiju. Samo da nastavi turneju” a koji je objavio posle okruglog stola u Leskovcu, koji je organizovala Regionalna informativna agencija JUGpress, reagovao je vranjski odbor SNS .

Njihovo saopštenje prenosimo u celini.

” Delujući u maniru svojih političkih kolega, ali pre svega sunarodnika iz Lijepe njihove, Zdravko Ponoš, lider pokreta Srbija Centar ,,Srce”, pohvalio se na svom Tviter nalogu brojkom od 720 prikupljenih potpisa u Vranju za potrebe osnivanja stranke.
Likujući tom ,,impozantnom brojkom”, bivši načelnik Generalštaba srpske vojske i vlasnik hrvatskog pasoša i državljanstva, je kao i svi koji su stvarali istoriju na račun nevinih srpskih žrtava u pobedonosnom krvoproliću koje proslavljaju pod imenom ,,Oluja”, nazvao nedavnu posetu Aleksandra Vučića Vranju ,,cirkusom uživo i pokretačem opozicije”, ali i povodom za podršku od 720 potpisanika.
Gradski odbor Srpske napredne stranke Vranje mu toplo preporučuje da kada idući put letuje u Rovinju kao gost Vlade Hrvatske i o trošku Lipe njihove, iskoristi priliku da prikupi ozbiljniji broj potpisa građana članice EU čiji je državljanin, jer cifru od 30.038 ljudi, koliko je samo u Vranju podržalo politiku Aleksandra Vučića, može da sanja”, navodi se u saopštenju.

Nije objašnjeno odakle se zna precizan broj ljudi (“u glavu”) na dočeku predsednika Srbije prilikom njegovog nedavnog boravka u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare