SNS u Vučju: Sastanak na video bimu

VUČJE

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac održao je svoj redovni sastanak  danas u Vučju,  u sali Doma kulture.

Sastanku je prisustvovao veliki broj članova SNS, a mnogi su događaj pratili na video bimu ispred Doma kulture.

Predsednik Gradskog odbora SNS i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je rekao da se poslednjih godina u Srbiji često govori o decentralizaciji.

„Mi smo dali konkretan doprinos odlukom da naše redovne sastanke održavamo i u drugim mestima, a ne samo u Leskovcu. Prošlog ponedeljka sastanak smo održali u Grdelici, danas u Vučju. Došli smo među prijatelje, među više hiljada članova SNS u Porečkom kraju“ rekao je  Cvetanović i dodao da je Srbija je na čelu sa premijerom Aleksandrom Vučićem krenula putem oporavka i razvoja.

„Naš premijer je otvorio oko 50 novih fabrika, izgrađeno je 132 kilometra auto-puteva, obnovljeno 300 škola i bolnica, a ekonomija ide uzlaznom linijom. I mi na lokalu sledimo primer našeg predsednika i radimo da naš grad i sva naša mesta budu lepša i uređenija. Borimo se za nove fabrike i nova radna mesta, ali i prenosimo poruku da se moramo okretati sopstvenom biznisu radeći za sebe i svoju porodicu. Zato ističemo da su razvoj preduzetništva i poljorpivrede dugoročni strateški cilj Srbije.“

Najavio je Cvetanović i skore izbore rečima da ovog puta Srbija bira predsednika.

„Mi za to mesto kandidujemo najboljeg među nama i najboljeg u Srbiji, našeg prremijera Aleksnadra Vučića. To je čovek koji uživa ogromno poverenje naroda, čije zalaganje za bolju, jaču i napredniju Srbiju prepozanje ceo svet šireći nam ruke prijateljstva i međusobnog uvažavanja. Srbiju voli Aleksandra Vučića, jer on svoju snagu i energiju troši da svima nama bude bolje. A boljitak se, priznaćete, oseća na svakom koraku.“

Gradonačelnik Leskovca je na kraju podsetio na ono što je urađeno u Vučju.

„Uredili smo kupališta na reci Vučjanki, očistilo njeno korito i korita njenih pritoka, renovirali Doma zdravlja u Vučju i ambulante u selima, uređedili centar Vučja, izgradili kružno tok i uslužno centar. Planiramo rekonstrukciju zgrade Mesne zajednice, kao i rekonstrukciju košarkaškog terena sa tribinama i postavljanje reflektora. Planiramo i asfaltiranje glavne ulice, a u planu je i nasipanje puta do Novog groblja i dovodjenje struje i vode do kapele. Biće nastavljeno i uređenje atarskih puteva. Nadam se da ste uvideli da sve ono što obećamo mi i ispunimo.“

Na sastanku su govorili i privrednik Goran Kocić, vlasnik preduzeća Drvoprodukt,  osbornici SNS  Jasmina Ranđelović i slikar Bratislav Anđelković – Bata iz Vučja, a prisustvovali su i predstavnici koalicionih partnera ove stranke.

Na ovom sastanku niko nije pomenuo nedavno  ukidanje mesnih kancelarija u Porečkom kraju , za šta su glasali   I Jasmina Ranđelović I  Bratislav Anđelković – Bata, a što znači praktičnu centralizaciju lokalnih usluga i isiskuje odlazak u druge mesne klancelarije za najobičniju potvrdu.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
nepismen do bolesti
nepismen do bolesti
7 godine pre

,,… koji je prvim serverom i otvorio turnir.” Ha, ha, ha, vrhunsko nepoznavanje elementarnih stvari. Nedostatak opste kulture, a bave se izvestavanjem. Ne ovde. Na drugom portalu. Ha, ha, ha.