SNS: U Leskovcu smanjen broj nezaposlenih za oko pet hiljade osoba

LESKOVAC

 

Srpska napredna stranka danas, 21. oktobra, obeležava osam godina od svog osnivanja.

 

“Uspeli smo da za kratko vreme postanemo prepoznatljiva stranka koja je nosilac pozitivnih promena u našem društvu.

Ovaj jubilej Srpska napredna stranka obeleževa u vremenu kada ima ogromnu podršku građana i kada zauzima odlučujuću poziciju u Vladi Republike Srbije.

Podrška koju smo dobili na izborima održanim u aprilu ove godine, govori da su građani u nama prepoznali ljude kojima je na prvom mestu dobrobit Srbije i njenih građana.

Prioriteti Srpske napredne stranke i nadalje će biti dovođenje investitora, otvaranje novih pogona, obrazovanje mladih, razvoj poljoprivrede, a sve to kako bi obezbedilibolju budućnost za našu decu.

Suočavali smo se sa brojnim izazovima u čitavoj Srbiji i u Leskovcu, a za sve ovo vreme dokazali smo da se naša politika ne temelji na lepim rečima, već isključivo na delima.

Smanjenje broja nezaposlenih za oko 5000 ljudi, oko 50 asfaltiranih ulica, stabilizacija poslovanja u većini javnih preduzeća, rekonstrukcija i izgradnja vodovodne i kanalizacione mreže, renoviranje škola, zdravstvenih ustanova i značajna promena izgleda grada samo su neki od naših rezultata.

Nastavićemo i dalje da radimo odgovorno na novim investicijama, novim zapošljavanjima, novim ulaganjima u infrastrukturu grada.

Zahvaljujemo svim građanima koji daju podršku Srpskoj naprednoj stranci i njenom lideru Aleksandru Vučiću, jer bez naših građana i njihovog poverenja ne bismo mogli da nastavimo da radimo na poboljšanju uslova u Srbiji”, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS u Leskovcu, koje objavljujemo u integralnoj verziji.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Petar
Petar
5 godine pre

Niksd u zivotu nisam video da neko ovako bezocno laze …pa ako je i od politicara mnogo je !!!!