SNS U LESKOVCU PRVI PREDAO LISTU GRADSKOJ IZBORNOJ KOMISIJI

LESKOVAC

 

Gradski odbor Srpske napredne stranke Leskovac prvi je predao Gradskoj izbornoj komisiji listu kandidata za odbornike za izbore 24. aprila.

Prvi na listi odbornika je lider leskovačkih naprednjaka Goran Cvetanović. Lista nosi naziv „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“ i čine je, pored kandidata Srpske napredne stranke, kandidati i Socijaldemokratske partija Srbije, PUPS-a, Aktivne Srbije, Srpska narodna partija, a listu podržavaju i Pokret socijalista, kao i Pokret snaga Srbije.

Predajući listu „Aleksandar Vučić – Srbija pobeđuje“, sa 2 995 potpisa koji su sakupljeni za tri sata, predsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke i aktuelni gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je rekao da na predstojećim izborima građani određuju put kojim će se grad Leskovac i država kretati u naredne četiri godine.

Leskovac SNS lista 1

„Posebno mi je drago što je na listi imamo 30 kandidata i kandidatkinja za odbornike koji su mlađi od 35 godina, a imamo ukupno 29 žena. Naš cilj jeste ujedinjenje, ali ne zarad vlasti, već zarad stvaranja Leskovca koji pobeđuje“

Među 75 kandidata za odbornike, njih 10 su lekari, šest je diplomiranih ekonomista, pet prosvetnih radnika, šest inženjera, a ima i umetnika, penzionera, pedagoga, psihologa, pravnika.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare