SNS u Leskovcu ipak slavio stranačku slavu

LESKOVAC

Članovi, simpatizeri i aktivisti Srpske napredne stranke proslavili su stranačku slavu Svetu Petku u prostorijama stranke iako stručnjaci iz Kriznog štaba danima unazad apeluju na građane da ne slave slavu zbog opasnosti od širenja korone.

. Iz epidemioloških razloga, kažu, rezanju slavskog kolača prisustvovao je znatno manji broj gostiju.

Sveštenik Vladan Ranđelović u svom obraćanju pojasnio je da nas je Gospod sve stavio u iskušenje, te da nikako ne treba prekidati obeležavanje Slave, ali je treba proslavljati u najužem krugu rođaka i prijatelja.

Domaćinstvo slave je Olivera Pešić predala Jeleni Kocić.

Prati
Obavesti me o
guest

9 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
sacuvajboze ovakvih bezboznika
sacuvajboze ovakvih bezboznika
3 godine pre

Pa povezani su. Povezuje ih interes, podela funkcija, plata, ucesce na tenderima, raspodela procenta, okoristiti se od posla u novcu, naturi, seksualnoj usluzi, skupim poklonima, rucnim satovima, odleima, umetnickim slikama, televizorima, namestaju, majstorskim radovima, besplatnim prikljucenjima, asfalt bas u njihovoj ulici, pa svetlo, pa nagrade, tek priznanja, pokloni na rodjendanima sa 1000 zvanica x 500 evra svaki gost, kupoprodaja parking kumova i jos mnogo, mnogo cime. A to je suprotno sa svim nacelima ozbiljne politike u koju se zaklinju, lazu da je za narod i decu, a ustvari je samo za njihovu decu.

Rigolegto
Rigolegto
3 godine pre

Cuvaj i brani

Shame on you
Shame on you
3 godine pre

Šta SNS svojom “Slavom” hoċe da nam poruči? Da su moźda povezani, bliski i odani jedni drugima kao porodica. Kad bi se zezali. Porodica je svetinja, i povezana je krvlju predaka i potomaka.
A ĉime ste vi povezani?
Kurvanlucima? Krmačom zvanom budźet koju svi do iznemoglosti sisate?

Bane
Bane
3 godine pre

Avrame, brate, vidim da su i ovde ukinuti lajkovi. Samo da ti kaźem da od mene za ovu tvoju kratku i jezivo istinitu rečenicu imaš lajk nad lajkovima od mene. Pozdrav za redakciju i molim objašnjenje od Ljilje.

Radoje
Radoje
3 godine pre

Како ли ицепише прасе а сви носише маске?

pera
pera
3 godine pre

Ovo je nivo u stranci. Plase se muskaraca. Oterali Girica, Arsice.Batu. Ostale samo zene s frizurama u glavi. A navodno velika stranka i mnogo glasaca. Ko podrzava ove sa slike?

Miki
Miki
3 godine pre

Ljudi bez mozga! Pndemija na vrhuncu, oni slave slavu i okupljaju ljude!

Avram
Avram
3 godine pre

Sveta Petko, razreši narod ovih đavola.

požarni
požarni
3 godine pre

Lep primer. Svaka čast☹️☹️☹️☹️☹️