SNS slavi deveti rodjendan

LESKOVAC

Srpska napredna stranka danas, 21. oktobra, obeležava 9 godina postojanja, saopštio je danas leskovački odbor SNS.

“Za to vreme, delima a ne rečima, izdvojili smo se kao jedina politička opcija koja može da doprinese razvoju jake i stabilne Srbije, poštovane u svetu.
Trud i zalaganje za bolji život pokazali smo i na lokalu, što su prepoznali i naši sugrađani koji su Srpskoj naprednoj stranci dali podršku na poslednjim parlamentarnim, a našem lideru Aleksandru Vučiću i na ovogodišnjim predsedničkim izborima.
Leskovac je danas grad koji se menja, razvija i postaje mesto prijemčivo za nove investicije. To pokazuju i namere kompanija poput Jure i Džinsija da nastave da šire proizvodnju i upošljavaju nove radnike, kao i novi investitori poput vlasnika nedavno otvorene fabrike Terastil.
Srpska napredna stranka u Leskovcu, nakon 9 godina, okuplja preko 25.000 članova, a naročito smo ponosni na činjenicu da oko četvrtinu članstva čine mladi ljudi.
Ta podrška obavezuje nas da nastavimo da radimo predano, kao i do sada, na novim investicijama i otvaranju novih radnih mesta, na uređenju puteva, rekonstrukciji škola, zdravstvenih ustanova i svega ostalog što je neophodno za kvalitetan život naših sugrađana”, saopštio je leskovački odbor SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare