SNS odgovara na saopštenje SSP

VRANJE

Politički amaterizam SSP-a u Vranju je poslednjim saopštenjem u kome se postavlja pitanje gradonačelniku Slobodanu Milenkoviću u vezi sadnje drveća u decembru pomerio granice neznanja i neinformisanosti ove političke grupacije, saopštio je Gradski odbor SNS Vranje.

” U domenu elementarnog znanja je činjenica da se svaki sadni materijal, narodski rečeno, stavlja u zemlju od završetka prvog do početka drugog vegetacionog perioda, ili za laike, od novembra do aprila meseca.
Neshvatljivo je da oni koji se kriju iza očuvanja životne sredine i organizuju proteste batinaša i nasilnika pod nazivom ,,Ekološki ustanak” javno istupaju protiv realizacije komunalnog programa koja počinje sadnjom drvoreda. Uplašili se đilasovci svakog ozelenjavanja, jer kada je njihov finansijer i predsednik stranke Dragan Đilas vodio računa o gradskom budžetu, ,,primalo se “ samo zelenilo stranih valuta na računima u Mauricijusu i ko zna gde ne!
Zaboravili đilasovci da je 2010. godine uprkos protestu Odbora Skupštine Srbije za zaštitu životne sredine, ondašnji gradonačelnik Beograda, Dragan Đilas, prema ,,preporuci stručnjaka” naredio seču 300 stabala platana u beogradskom Bulevaru kralja Aleksandra.
Maliciozna saopštenja SSP-a, nažalost, neće promeniti ni činjenicu da su ondašnji DS i njegov predsednik Dragan Đilas, Beograd uveli u teško stanje i nagomilali dugove na skoro milijardu evra!
Tolikim odlivom građanskog novca na ofšor račune je zaista dao primer brige o gradskom budžetu!
I na kraju, kad već najavljujete pobedu na izborima i dajete garancije da ćete ispraviti svaku grešku nestručnih ljudi, neka tajkun kome ste potčinjeni svojim primerom počne od priznanja štete koju je pljačkom naneo državi i građanima, a za stručno usavršavanje da ne brinete, kazneno popravni sistem Srbije ima odlično organizovan obrazovni sistem.
Inače je po pravosnažnoj presudi, besplatan za sve kriminalce bivše vlasti”, navodi se u saopštenju SNS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare