SNS: Dragan Stevanović nije smenjen sa funkcije u stranci

VRANJE

Potpredsednik Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Vranju Goran Nikolić demantovao je danas da je koordinator naprednjaka za jug Srbije Dragan Stevanović smenjen sa funkcije u stranci.

On je dodao da bi njemu i vranjskim naprednjacima bilo drago da se glasine da će Stevanović biti ministar privrede ostvare u praksi.

„Neko ko je najviše pomogao Vranju i jugu Srbije je upravo Dragan Stevanović. Imajući u vidu koliko je Stevanović proteklih godina učinio za Vranje i čitav jug Srbije, to bi samo bio plus i benefit za sve građane na jugu. Moram da demantujem pisanje nekih medija da je on smenjen sa funkcije u stranci, naprotiv, bio je među onima koji su vodili prošlonedeljnu sednicu Izvršnog odbora SNS u Novom Sadu. On je ujedno i potpredsednik tog odbora. Prema svim parametrima političkog učinka Stevanović, može samo da napreduje i dobije veću funkciju u stranci, a nikako da bude degradiran“, istakao je Nikolić na konferenciji za novinare Gradskog odbora ove stranke u Vranju.

Nikolić je dodao da nije upoznat sa tim da će ukoliko Stevanović bude ministar privrede on obavljati funkciju koordinatora SNS za jug Srbije.

„To je stvar politike i Izvršnog odbora stranke i ukoliko neko smatra da treba to da budem za mene će biti čast“, zaključio je Nikolić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare