SNS DEMOKRATAMA : ŠTO NISTE PLAĆALI RAČUNE?

LESKOVAC

 

U svom saopštenju za javnost Gradski odbor Demokratske stranke navodi da bi isplaćivanje plata i putnih troškova u „normalnim društvima“ trebalo da bude, kako kažu, podrazumevajuća činjenica.

Pitamo onda demokrate zašto je 2012. godine visina dugovanjauobrazovanju iznosila 208.500.000 dinara, navodi u svom odgovoru na optužbe lokalnog odbora DS Gradski odbor SNS.

 

“Zašto oni, za vreme svog mandata, nisu uspeli da plate nijedan račun za struju u osnovnim i srednjim školama, što je dovelo do toga da dug za električnu energiju bude skoro 37 miliona dinara?

Poručujemo Demokratskoj stranci da građane Leskovca ne interesuju uvrede koje oni iznose na račun Srpske napredne stranke, ali da sve građane i te kako interesuje zašto su dozvolili da neizmirena dugovanja prema JKP „Toplana“ za troškove grejanja u školama budu 103 miliona dinara,  a prema „Vodovodu“ kao i za prevoz učenika i zaposlenih po 10 miliona dinara?

Pitamo ih kako to da oni koji za sebe kažu da su „pismeni“ nisu imali razumevanja za đake i prosvetne radnike.

Što se tiče škole u Vučju, podsećamo da je istražnim postupkom koji je pokrenut u skladu sa zakonom utvrđeno da nema krivičnog dela. Sudski veštak je u svom nalazu konstatovao da je plafon urušen usled elementarne nepogode.Napominjemo i da je rekonstrukcija krovaove škole izvršena još 2003. godine.

Građani zaslužuju pristojan i savremeni Leskovac, odgovornu vlast koja će im omogućiti da žive kao sav normalan svet, sve ono za šta se Srpska napredna stranka i bori.

Na konferencijama za novinare Gradskog odbora Srpske napredne stranke građani Leskovca mogu da se uvere  i ko su članovi ovog odbora i koliki je intelektualni potencijal kojim raspolažemo”, navodi se u saopštenju koje potpisuje predsednik Gradskog odbora SNS Leskovac Goran Cvetanović.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare