SNP DELIO SADNICE VOĆA

LESKOVAC

Srpska narodna partija izvela je ispred pijace , kod Gradskog stadiona,  akciju deljenja sadnica jabuka i krušaka građanima Leskovca.

 

Aleksandar Pejčić, poverenik SNP-a u Leskovcu, kaže da je namerno izabrana ova lokacija, jer u ovom delu grada niče jedna prelepa pijaca, “a tu su nam i poljoprivredni proizvođači”.

Leskovac SNP sadnice
„Na jedan simboličan način šaljemo jasnu poruku građanima i poljoprivrednicima Leskovca da ova naša koalicija, na čijem čelu je gradonačelnik Goran Cvetanović, razmišlja i o poljoprivredi. Mi smo poljoprivredni kraj, a na ovom prostoru je oko 1300 registrovanih poljoprivrednih proizvođača. U narednom preiodu moramo stvoriti takav ambijent da im pre svega pomognemo, a kad se formira Vlada Republike Srbije trebamo formirati nove institucije u liku kancelarije za odnose sa Ruskom federacijom kako bi im pomogli da svoje proizvode plasiraju na neko treće, u ovom slučaju rusko tržište. Zahvaljujem se i gospodinu Draganu Petkoviću koji se bavi rasadom voća i koji je i donirao ovih sto sadnica koje smo danas podelili, “rekao je Pejčić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare