SNF: Srpska lista glasa za Tačija a mrzi Vuka Jeremića

GRAČANICA

Lista Srpska svojim primitivizmom i antinacionalim delovanjem ne prestaje da nas iznenađuje, saopštio je danas Srpsi nacionalni front (SNF) iz Gračanice.

” Povodom posete Pećkoj patrijaršiji gospodina Vuka Jeremića, Srpska se oglasila salvama uvreda, primitivnog etiketiranja i primiivizma, vređajući jednog kandidata za predsednika naše države. Dakle oni koi su glasali za Hašima Tačija, vređaju Vuka Jeremića.
SRPSKI NACIONALNI FORUM se gnuša ovakvog postupka, ograđuje u ime srpskog naroda sa KiM, i poručuje gospodinu Vuku Jeremiću da je uvek dobrodošao na Kosovo i Metoiju, kao i svi drugi predsednički kandidati, kao i svi Srbi. Kosovo je srpska kolevka, i kolevka srpske duhovnosti, a duhovnost je ono što čoveka razlikuje od životinje. Ali to je nepoznato onima koji zaslepljeni partijskom disciplinom ne znaju šta je srpstvo, i koji nemaju trunke duhovnosti.
Srpski nacionalni forum poziva sve predsedničke kandidate da nas posete, da posete KiM, i da posete naše svetinje. Štaviše SNF bi im bio i dobar domaćin koji bi ih na pravi način i istinito upoznao sa položajem Srba na KiM, kako bi kasnije, bio od njih neko izabran ili ne, zajednički radili na poboljšanju tog položaja.
Još jednom SNF se izvinjava gospodinu Jeremiću u ime onih koji ne znaju šta rade, a njih poziva da razmisle o svojim postupcima ako im partijska zaslepljenost i mržnja to dozvole”saopštilo je ovo udruženje gradjana.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare