Potpisi za kandidaturu Saše Jankovića predaju se u ponoć

BEOGRAD

Potpisi podrške građana za kanditaturu Saše Jankovića za predsednika Republike Srbije biće predati Republičkoj izbornoj komisiji  večeras, tačno u ponoć (4. na 5. mart 2017), navodi se u saopštenju iz Izbornog štaba Saše Jankovića dostavljenom JUGpressu.

Potpise će predati Dušan Duda Ivković i predstavnici Grupe građana „Za Srbiju bez straha“ koja kandiduje Jankovića za predsednika Republike Srbije.

Predaji potpisa prisustvovaće i Saša Janković, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Mon Dieu
Mon Dieu
6 godine pre

I vi li počeste sa neobjavljivanjem komentara? Dakle, definitivno leskovački portali postaju partijska utvrdjenja za čitaoce koji bi da komentarišu. Neka, neka…Sad sledi da si sami pišete i vesti o komentare.
Svako dobro i pozdrav!

Da se zna!
Da se zna!
6 godine pre

Kažu da ljudi izborom svojih saradnika najbolje otkrivaju ko su oni u stvari… Zbog toga mnogo znači to što Dušan Duda Ivković predaje kandidaturu gospodina Saše Jankovića jer nasuprot njemu, Korneliju Kovaču, Branki Katić, Branislavu Trifunoviću, Milanu Vlajčiću, Vladi Georgijevu,Darku Bajiću,Branku Cvejiću,Zoranu Kesiću i ostalima imamo podnosioce kandidature Aleksandra Vučića i to u sastavu Ivica Dačić, Bogoljub Karić, Bratislav Gašić, Neša Stefanović, Zoran Babić, Igor Bečić, Marjan Rističević…Ima li potrebe reći išta više…
GRAĐANI SRBIJE ODLUČITE SE ŽELITE LI DA VAM PREDSEDNIK BUDE ONAJ KOGA PREDLAŽU KESIĆ, TRIFUNOVIĆ, BRANKA KATIĆ, CVEJIĆ I DUDA IVKOVIĆ ILI ONAJ KOGA PREDLAŽU KARIĆ, DAČIĆ, RISTIČEVIĆ, BABIČ, BEČIĆ… Odgovor na ovo pitanje je suština predstojećih izbora za predsednika