Smenjen Slobodan Milošević

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

LESKOVAC

Odeljenje za opšte poslove dobilo  je novog šefa, taj odgovoran posao će, umesto Slobodana Miloševića, ubuduće obavljati diplomirani pravnik Rade Velinov,  rekao je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

 

Novi šef Odeljenja za opšte poslove, promovisan je  na današnjem ”brifingu” i to je, diplomirani pravnik, Rade Velinov.

Na pitanje novinara da li je i zašto smenjen Slobodan Milošević, Cvetanović je odgovorio da je ovoj jako važnoj Službi bila potrebna nova energija i sveža krv, ali da je to bio zahtev i političke opcije kojoj, po utvrdjenoj kvoti, pripada pomenuto šefovsko mesto.

–          Slobodan Milošević je ovaj posao obavljao 1o godina, a koliko znam, za godinu, godinu i po bi trebalo da ide u penziju. Trebaju nam mladji ljudi. Rade Velinov pripada mladjoj generaciji, a istovremeno ima i odlično devetogodišnje iskustvo, pa smatram da je on dobar izbor. Uostalom, promenu je predložila Miloševićeva politička opcija, naše je bilo da prihvatimo predlog. Milošević će ostati da radi u Uslužnom centru, gde je prvobitno i zaposlen. Svakom živom organizmu je potrebna regeneracija, a lokalna samouprava nalik je živom organizmu.

 O novom šefu Odeljenja za javne nabavke danas nije bilo reči, osim da, umesto Zorana Novakovića,  taj posao obavlja, za sada, lice imenovano od strane načelnika.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare