Slobodan Petrović: Masovno prijavljivanje birača iz Vranja na adrese u Beogradu


VRANJE
Narodni poslanik ,,Srbija centra” (Srce) Slobodan Petrović na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije izjavio je da određeni broj zaposlenih u javnom preduzeću Vodovod Vranje menja svoja prebivališta i prijavljuje se na adrese bez broja u Beogradu kako bi glasali na ponovljenjim beogradskim izborima.

„Na delu je grubo, planski organizovano kršenje Zakona o prebivalištu i boravištu građana, a sve u cilju opstanka Srpske napredne stranke na vlasti. Pozivam nadležno tužilaštvo i policiju da u najkraćem roku utvrde tačan broj zaposlenih u JP Vodovod Vranje koji su u proteklih nekoliko nedelja fiktivno promenili prebivalište na adrese u Beogradu“, rekao je Petrović.

Petrović je istakao da je zaposleni u Vodovodu S.K. 23. februara prijavio promenu prebivališta sa novom adresom u ulici Klare Cetkin u Zemunu, a N.B. i I.N. istog dana na zemunskoj adresi Bulevar maršala Tolbuhina.

I.S. je kako je naveo Petrović 8. marta promenio prebivalište iz Vranja i prijavio se u Novom Beogradu u ulici Generala Ždanova, a to su istog datuma uradili i M.J. i S.J.

On je pozvao nadležne organe da otkriju i kazne sva lica „koja su učestvovala u celokupnoj organizaciji izvršenja ovog zakonom kažnjivog dela“.

„V.d. direktor Vodovoda Vranje Marjan Stanković je direktno odgovoran za migraciju njegovih zaposlenih. Nemoguće je da ne zna da se određeni broj ljudi zaposlenih u preduzeću koje on vodi prijavljuje na adresama u Beogradu“, istakao je Petrović. (kraj)DC/LJS

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare