Sledite svoje snove- poručuju mladi Niša svojim vršnjacima

NIŠ

Mladi  koji putem rekvizita, u ovom slučaju ogledala, šalju poruku svojim vršnjacima da treba da prihvate sebe, pokažu svoje pravo lice i ne plaše se da izađu iz zone komfora i slede svoje snove, kampanja je koju povodom obeležavanja rođendana organizuje nevladina i neprofitna omladinska organizacija „Pet munuta za tebe“. Organizacija koja trenutno broji skoro 200 članova, poziva na akciju sve ambiciozne, vredne i talentovane mlade ljude koji teže ka napretku i radu na sebi da im se pridruže u ovoj kampanji sa parolom „Nema još 5 minuta, probudi se!“.

                                  Ovom kampanjom organizacija „Pet minuta za tebe“ nastavlja svoje aktivnosti  kojima je ispunila prvu godinu postojanja. Organizacija je oformljena zahvaljujući ambiciji dve mlade devojke Miljane Mitrović i Jovane Ilić.

                                  „Cilj oragnizacije je da mladima u njihovom gradu ali i celoj Srbiji pruži priliku da rade na sebi, unapređuju veštine, razvijaju ideje, upoznaju nove ljude sa sličnim ili potpuno različitim interesovanjima. Stvorilili smo zajednicu gde se sve predrasude ruše, a različitosti prihvataju. Osim toga, tu je i šansa upoznavanja i povezivanja sa ljudima iz različitih oblasti poslovnog sveta. Ovo predstavlja korak ka otvaranju velikih vrata koja vode uspešnoj karijeri. Svojim radom su za godinu dana organizacija je obezbedila  brojne uspehe“, kažu Magdalena Kostić i Nataša Spasovski, iz PR tima.

                                 Uspon organizacije počeo je sa prvim događajem „Pet minuta za Gen Z“ u Naučno tehnološkom parku.

                                  „Okupile smo  mlade potencijale koji su imali prilike da u jednom danu vide kako izgleda kada neko dobije pet minuta za sebe. Glavne teme događaja, poput liderstva, javnog nastupa, ličnog razvoja i tehnološkog preduzetništva bile su velika motivacija svima, koji su prisustvovali konferenciji“, kažu Magdalena Kostić i Nataša Spasovski  i dodaju:

                                 „To ih je podstaklo da počnu da razmišljaju o radu na sebi, da dopuste da sanjaju snove za koje će se boriti, jer se trud i rad uvek isplate“.

                       Uzevši u obzir to da ne mogu svi učesnici prisustvovati događajima uživo, organizacija je mislila na svaki korak i osmislila onlajn događaje, odnosno uživo prenose preko Instagrama na kojima su gostovali uspešni mladi ljudi. Prvi onlajn događaj bio je za sve ljubitelje preduzetništva,inovacija i kreativnosti. Februar, mesec romantike, poezije i ljubavi, sa sobom je doneo nove avanture i bio velika inspiracija za članove  organizacije. Organizovano je i veče za ljubitelje poezije kada su se prublici predstavili oni koji vole da pišu i stvaraju.                       

Ova uspešna mlada organizacija svojim članovima, koji su korisnici Loyalty kartice, pruža mnoštvo pogodnosti kod svojih partnera. (kraj) VP/SM

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare