Šetnja podrške Aleksandru Vučiću u Vranju : Građani sami organizovali a ko je rasčistio parking?

VRANJE

Više stotina građana okupilo se danas popodne u centru Vranja na skupu podrške Aleksandru Vučiću.

Građani iz Vranja, Vranjske Banje, Trgovišta i Vladičinog Hana u mirnu šetnju krenuli su glavnim šetalištem do zgrade Gradske uprave prema sedištu Srpske napredne stranke.

Šetači su nosili poruke podrške Aleksandru Vučiću i veliki transparent sa natpisom „Rezultatima protiv snajpera“. Bile su tu i poruke „Moj predsednik Aleksandar Vučić“, „Stop“, „Vladičin Han pamti“, „Život ispred politike“…

Ispred centrale naprednjaka na lokalu novinarima se najpre obatio gradonačelnik i potpredsednik stranke Slobodan Milenković koji je rekao da je „okupljanje naroda odgovor na jednu prljavu kampanju koja se godinama vodi protiv predsednika Aleksandra Vučića“.

„Parola  „Rezultatima protiva snajpera“ koja je bila na početku kolone pokazuje da imamo rezultate, a to su izgradnja Hirurškog bloka, završetak pozorišta, rekonstrukcija mnogih škola, Muzeja, izgradnja stanova za pripadnike službi bezbednosti, zatim Regionalnog centra za vanredne situacije, vrtića i mnogih drugih kapitalnih objekata koje ne bismo mogli da realizujmo bez podrške predsednika Vučića. Narod se okupio da bi rekao „ne“ toj prljavoj kampanji i ovo je jasna poruka da postoji jaka podrška građana ispravnoj politici koju vodi Aleksandar Vučić“, istakao je Milenković.

Narodni poslanik iz Bujanovca Nenad Mitrović je rekao da su se danas okupili u znak podrške predsedniku Aleksandru Vučiću na medijske napade koji se na njega vode već godinama unazad.

„Naslove strane pojedinih medija koje možemo da vidimo u poslenje vrame je nešto nedopustivo. Mi smo se danas okupili da pružimo podršku Srbiji koja ima budućnost i sigurnost za građane. Srbiji koja će da gradi puteve, škole, bolnice, ali želimo, pre svega, da uputimo podršku našem predsedniku Aleksandru Vučiću da zna da je pristojna i većinska Srbija uz njega i da ni na koji način ne sme da posustane već da nastavi da radi kao i do sada“, rekao je Mitrović.

Narodni poslanik i predsenik vranjskih naprednjaka Slaviša Bulatović se zahvalio okupljenim građanima koji su se, kako je rekao, okupili po ovom prohladnom vremenu i poslali iz Vranja snažnu poruku i podršku predsedniku Aleksandru Vučiću.

„Pokazali smo svima da niko u Srbiji ne može doći na vlast snajperom ili nasiljem. Ako neko želi da dođe na vlast mora da ima ozbiljan program, ozbiljnu ideju i viziju. Na vlast u Srbiji može doći jedino preko glasačke kutije. Želim sa ovog mesta da poručim svima koji misle da na neki drugi način mogu doći do vlasti da ćemo ih na prvim narednim izborima pobediti ubedljivije nego do sada. Vranje danas ima zaista ozbiljnu podršku Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije i ovi ljudi koji su se okupili su dokaz da naš grad ide napred i da će pristojna Srbija uvek pobeđivati“,  kazao je Bulatović.

Poručio je da će Vučić uvek imati ovakvu i još veću podršku.

Na pitanje ko je organizovao ovaj skup, Bulatović je rekao sami građani koji žele da kažu „ne“ nasilju i da poruče da se nasiljem ne dolazi na vlast.

I pored tvrdnje da su se građani sami organizovali ostaje nejasno ko je dozvolio da se isprazni parking gde je završena šetnja, i na čiji je poziv policija u centru grada regulisala sobraćaj, kada to ne radi drugim danima i zašto je sekretar SNS u Vranju Goran Đorđević usmeravao kolonu koja je išla gradom.

Skupu ispred sedišta SNS prisustvovali su najviši funkcioneri naprednjaka u Vranju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare