Seminar „Opasnost u saobraćaju“ za zaposlene u obrazovanju

VRANJE

 

U OŠ ,,Radoje Domanović“ u Vranju Agencija za bezbednost saobraćaja uz podršku Saveta za bezbednost saobraćaja grada organizovala je seminar ,,Opasnosti u saobraćaju“.

Seminar kome je prisustvovalo 30 nastavnika, učitelja i vaspitača osnovnih škola i predškolske ustanove sa teritorije grada Vranja, namenjen edukaciji zaposlenih u obrazovanju.

Učesnike je pozdravio dr Dejan Tričković predsednik Skupštine grada izrazivši zadovoljstvo zbog velikog odziva na ovaj seminar, koji se po prvi put održava u Vranju.

„U okviru svojih aktivnosti lokalna samouprava preko Saveta za bezbednost saobraćaja organizuje niz akcija u cilju poboljšanja bezbednosti učesnika u saobraćaju. Jedna od njih je i edukacija, kako dece, tako i nastavnika jer će na taj način biti stvorene pravilne navike najmlađih za ponašanje u saobraćaju, a samim tim i povećati nivo bezbednosti“, rekao je Tričković.

Na značaj seminara ukazao je Milan Ilić predstavnik Agencije za bezbednost saobraćaja.

„Ova edukacije će doprineti povećanju nivoa svesti, ali i kompetencije za rad sa decom vezano za pravilno učešće u saobraćaju. Grad Vranje se pokazao kao veoma dobar partner u organizovanju niza aktivnosti u ovoj oblasti, a to pokazuje posvećenost lokalne samouprave podizanju nivoa bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, a naročito dece“, istakao je Ilić.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare