Sednicu Skupštine opštine sazvali po hitnom postupku

LEBANE

Odbornička većina u Skupštini opštine Lebane danas je usvojila Predlog Odluke o usvajanju Programa lokalnog ekonomskog razvoja opštine Lebane za 2021. godinu.

Ova sednica je bila zakazana po hitnom postupku.

Po rečima pomoćnice predsednika opštine Lebane Nataša Stojanović cilj donošenja ovog dokumenta je kreiranje povoljnog poslovnog okruženja radi dovodjenja novih investitora.

Odbornici su oprostili dug beogradskoj firmi “Ivan Milutinović” ( to je suština konverzije koja je danas izglasana) a usvojili su i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na potpisivanje Ugovora o regulisanju međusobnih odnosa u vezi pružanja usluga obavljanja poslova iz oblasti delatnosti stručnog nadzora nad putevima i ulicama, javne rasvete i signalizacije.

Usvojen je i Ugovor o regulisanju međusobnih odnosa u vezi pružanja usluga obavljanja poslova iz oblasti arhitektonske delatnosti i Ugovor o regulisanju međusobnih odnosa u vezi pružanja usluga obavljanja poslova iz oblasti delatnosti uređivanja građevinskog zemljišta između JP “Lebane” Lebane i opštine Lebane za 2021. godinu.

Današnji sednicu Skupštine je “prošao” i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na potpisivanje ugovora o održavanju groblja i kapele, o uređenju i održavanju zelenih površina i zaštiti komunalnih objekata i održavanju čistoće na površinama javne namene između JKP “Komunalac” Lebane i opštine Lebane za 2021. godinu,

Odbornička većina podržala je i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na potpisivanje ugovora o tekućem održavanju atmosferske kanalizacije u Lebanu i ugovora o održavanju vodovodnih šahti i bunara povezanih na magistralni cevovod i celokupne mreže između JKP “Vodovod” Lebane i opštine Lebane za 2021. godinu,

Usvojen je i Predlog Rešenja o davanju saglasnosti na potpisivanje ugovora o tehničko poslovnoj saradnji zoohigijene između JKP “Veterinarska stanica Lebane” i opštine Lebane za 2021. godinu.

Sednica je održana u sali Doma kulture uz poštovanje svih propisanih epidemioloških mera.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare