Sednica Skupštine grada: O Oktobarskim nagradama i “Metroparking jugu”

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

LESKOVAC

Raspravom o povredama poslovnika, počela je 16. sednica Skupštine grada Leskovca na kojoj je šef  Odborničke grupe SDS, Nebojša Cakić istakao i upitao koja su to „slična dela“ uradjena u Jašunjskom manastiru, povodom obeležavanja petstogodišnjice, zbog kojih je lokalni parlament dobio priznanje.

Podsetio je i na nagradu koju je tom prilikom dobio gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, za, kako je navedeno , pružanje „nesebične materijalne pomoći“.

„Cvetanović je iz svog džepa izgleda izvadio mnogo više, nego Skupština“, rekao je  Cakić koji smatra da se “medijima ne može verovati kad izveštavaju o tome , jer su oni plaćeni od strane vladajuće partije”.

Raspravljajući o zapisniku sa svečane sednice održane 11. oktobra, povodom dodele Oktobarskih nagrada, Cakić je predložio i da se naredne godine uvedu Oktobarske nagrade i za direktora javnog preduzeća koji je imao najveći gubitak, kao i za „najbržu diplomu“.

I na ovoj sednici Skupštine lokalnog parlamenta, raspravljalo se o predlogu odbornika SDS, Nenada Zdravkovića, o raskidanju ugovora sa privatnom firmom „Metroparking jug“.

Šef  Odborničke grupe SDS, Nebojša Cakić, navodi da je u ukupno šest opština, u kojima je poslovala ova firma, u pet raskinut ugovor, sem u Leskovcu.

„Parking servis ne plaća porez. Do prošle godine on je bio dužan 18 miliona dinara, a niko ništa nije preduzeo“, dodao je Cakić  koji tvrdi da “Metroparking jug nastavlja sa pljačkom gradjana, uz odobrenje i saznanje nadležnih”.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare