Sedam godina leskovačkog nedeljnika Nova Naša reč

LESKOVAC

Ovih dana simbolično i skromno, kako nam prilike dopuštaju, ali puna srca i sa ponosom, obeležavamo sedam godina postojanja i rada Nove Naše reči.

Prvi broj novoosnovanog nedeljnika, čiji je osnivač istoimeno Udruženje građana, pojavio se pred čitalaštvom 25. novemra 2011. godine. U tom trenutku mnogi naši prijatelji su postavljali pitanje “šta će vam to, štampani mediji, naročito lokalni, se gase”. Iskreno, ni posle sedamgodina uporne i svakodnevne borbe da Leskovac i Jablanički okrug imaju svoj nedeljnik i jedini štampani medij, nismo baš sigurni da znamo odgovor na to pitanje. Kakogod, pred vama, koji nas očigledno čitate, smatrate da Nova Naša reč treba i dalje da postoji, nalazi se 349 broj.
Nova Naša reč je hroničar Leskovca i okruga, medij koji svoju uređivačku politiku temelji na profesionalnom i slobodnom novinarstvu, uz poštovanje Zakona o javnom informisanju, Kodeksa novinara Srbije i domaćih i međunarodnih standarda u izveštavanju.
Sem u printanom obliku, izabrane tekstove možete da pročitate i na sajtu   www.novanasarec.org.rs.

Stranice Nove Naše reči su otvorene, što pokazuje i veliki broj naših saradnika čije tekstove objavljujemo.

I, takodje, s aponosom možemo reći da skoro toliko koiko postojimo, svakog petka u Novoj Našoj reči osvane i novi strip mladih autora iz Leskovačke škole stripa.
Ostalo, možete da proverite sami.
Nova Naša reč je jedini štampani medij južno od Niša.

Redakcija

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Goran Jović
Goran Jović
3 godine pre

ČESTITAM u ime PKS RPKL i svoje lično ime rodjendan NOVE NAŠE REČI.
Goran Jović