SDS: Pobeda čista kao suza

LESKOVAC

Na nedavno održanim predsedničkim izborima predsednički kandidat Aleksandar Vučić je jedan od najboljih izbornih rezultata postigao u Leskovcu, pri čemu su ponosni članovi SNS-a izjavljivali da je „pobeda čista kao suza“, a koliko je čista može se videti iz sledećih činjenica, saopštio je danas Gradski odbor SDS.

“Na biračkom mestu broj 9 u Leskovcu je biraču Đ.D. onemogućeno da glasa jer je neko treće lice već glasalo u njeno ime, o čemu postoji video zapis koji je prikazan i dostavljen medijima u izbornoj noći”, navodi ova stranka.

“Sada već čuvena Republička izborna komisija, je svojim rešenjem odbila prigovor birača Đ.M. sa biračkog mesta broj 75 u Leskovcu koji je došao da glasa, ali mu to nije omogućeno jer je neko treće lice već glasalo u njegovo ime. Uz to, u tom istom rešenju se konstatuje da se ista stvar desila kod još četiri birača, tako da će Vučićeva Republička izborna komisija ostati upamćena u istoriji demokratije, jer je uvela novo pravilo da je krađa četiri glasa po biračkom mestu dozvoljena.
Presuda Upravnog suda Republike Srbije kojom je poništeno ovakvo skandalozno rešenje Republičke izborne komisije je zrnce nade da će pravna država početi da funkcioniše, ali još veću nadu građanima budi mlada i pametna Srbija koja diže glas protiv diktature”, dodaje se u saopštenju.
“Niko nije dobio bitku protiv budućnosti, pa neće ni Aleksandar Vučić”, navodi SDS.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare