SDS: Cvetanović nije ispunio obećanja

LESKOVAC

 

Posle skupštinske rasprave održane prvog radnog dana Skupštine grada, gradonačelnik je shvatio dominaciju odbornika opozicije nad gradskim funkcionerima, odbornicima vlasti, članovima Gradskog veća, direktorima, načelnicima, ne može na dostojanstven i častan način da spreči, navodi se u današnjem saopštenju Socijaldemokratske stranke iz Leskovca koje potpisuje predsednik odborničke Grupe Nebojša Cakić.

„Zato je preuzeo sve moguće mere kako građani ne bi čuli istine, činjenice i argumente opozicije o katastrofalnom stanju u kome se nalazi budžet grada i bilansi javnih preduzeća i ustanova“, navodi se u saopštenju.

 

„Protivzakonito spajanje tačaka dnevnog reda, neprekidan rad skupštine do ranih jutarnjih sati, pokušaj fizičkog iscrpljivanja odbornika opozicije, ograničavanje vremena za diskusiju, neprekidne upadice i prekidanja opozicionih odbornika, samo su deo radnji iz širokog dijapazona onemogućavanja delovanja opozicije.

Ustajala žabokrečina partijske ekonomije i partijskih zapošljavanja, traćenja para građana i korupcije vezanih za gradski budžet i javna preduzeća i ustanove grada Leskovca se uskomešala, a mi ćemo se i dalje truditi da upoznamo građane sa svim marifetlucima gradske vlasti. Neće nas u tome sprečiti saveti „dobronamernih prijatelja“ da je govoriti istinu u Leskovcu opasna avantura.

Samoproklamovana energija gradonačelnika brižljivo dopunjavana u njegovim skupštinskim odajama, istrošena je pred istrajnom i neumoljivom borbom opozicionih odbornika za istinu u toku skupštinskog zasedanja.

Još jednom upozoravamo građane da gradonačelnik Leskovca nije ispunio obećanje da će ukinuti naknade za članove upravnih i nadzornih odbora javnih preduzeća i ustanova (samo apotekarska ustanova isplatila preko milion dinara po tom osnovu), kao i da će omogućiti formiranje anketnih odbora koji bi pokušali da spreče pljačku građana od strane parking servisa i kompanije PWW za odnošenje smeća“, navodi se u ovom saopštenju.

.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare