Savez za Srbiju: Reakcija na press Foruma žena SNS

LESKOVAC   
 Savez za Srbiju u Leskovcu najoštrije osuđuje uvrede i govor mržnje, bez obzira sa koje strane dolazi, ali i širenje lažnih vesti u cilju političke propagande od strane tabloida i „fabrika laži“ ,koje se nazivaju medijima a koje za jedini cilj imaju nerealno senzacionailističko veličanje vladajuće oligarhije i satanizaciju svih onih koji drugačije misle.

    "Ovim saopštenjem pozivamo predstavnice Foruma žena SNS u Leskovcu da i one osude sve one koji koriste uvrede i govor mržnje pa makar oni bili i ministri, državni sekretari, gradonačelnici, zamenici gradonačelnika, poslanici, predsednik Skupštine, premijer ili predsednik Republike - sve one koji su na funkcijama, a koji svoje političke neistomišljenike nazivaju „ološem“, „bagrom“, „lopovima“, „silovateljima“... Funkcija uvek ide s odgovornošću tako da su oni na funkciji uvek odgovorniji za loše stanje u odnosu na one koji to nisu, ali ni za koga nema abolicije od uvreda i govora mržnje.

    Pozivamo SNS u Leskovcu  da zajedno osudimo pretnje i napade na sve novinare na lokalu kao i bahatost novinara privilegovanih dvorskih medija i diskriminacioni odnos najviših državnih funkcionera prema novinarima sa lokala, kako se ne bi ponovile scene sa otvaranja „Aptiva“.

Ujedno molimo i novinare ali i predstavnike SNS-a da nam pomognu da od nadležnih institucija dobijemo odgovore vezane za organizaciju odlaska na „miting dobrodošlice Putinu“ koja smo postavili u saopštenju od 17.01.2019.godine”, navodi se u saopštenju Saveza za Srbiju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare