Savez za Srbiju postavlja pitanja o odlasku leskovčana u Beograd

LESKOVAC

Savez za Srbiju u Leskovcu u ime građana Leskovca i svih građana Srbije, a u vezi sa današnjim „spontanim“ dočekom predsednika jedne strane države i „skupom podrške“ aktuelnom režimu, postavlja otvorena pitanja na koja zahtevamo odgovore:

    Za Policijsku upravu: Ko je organizator organizovanog odlaska i prevoza za gore pomenuti skup?

    Za Poresku upravu i Finansijsku inspekciju: Kolika je cena prevoza, lanč paketa, sokova i vode koje je organizator obezbedio, da li je i kako plaćeno, da li je plaćen porez za ove transakcije i sa kojih računa je organizator platio?

    Za Načelnika Gradske uprave i direktore Javnih i Javno-komunalnih preduzeća: Koliko je radnika danas zatražilo slobodan dan, koliko je službeno otputovalo za Beograd, imaju li svi radnici koji su „službeno“ otputovali za uredno popunjene putne naloge i jesu li i koliko podigli novaca na ime dnevnica za današnja službena putovanja?

    Za Načelnika Školske uprave: Koliko je prosvetnih radnika danas odsutno sa časova? Koliko ima „službeno“ odsutnih? Koliko časova će danas izgubiti naši učenici zbog odsustva nastavnika i profesora? , navodi se u saopštenju koje prenosimo u integralnoj verziji.
Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare