Sastanak sa roditeljima dece koja putuju na more

NIŠ

U osnovnoj školi „Sveti Sava“  rukovodstvo Gradske opštine  Medijana održalo je sastanak sa roditeljima dece koja će prva krenuti na letovanje u Grčku.

Deca će biti smeštena u hotelu Katarina u Olimpik Biču, a opština Medijana pokriva troškove puta i polupansiona.

Letovanje za učenike osnovnih škola sa teritorije Gradske opštine Medijana počinje 22. Juna.  Četiri stotine najboljih učenika iz ukupno 10 osnovnih škola, koliko ih ima na teritoriji GO Medijana, provešće po osam dana u Olimpik Biču u Grčkoj u organizaciji i trošku opštine.

Prvi na letovanje kreću učenici OŠ „Sveti Sava“. Za njih i ostalu decu obezbeđen je smeštaj na bazi polupansiona u hotelu Katarina.

Deca su presrećna što idu na letovanje sa svojim vršnjacima i, prvi put, bez roditelja. To ne znači da ćemo biti neposlušni, kažu i dodaju da će opravdati poverenje roditelja, nastavnika i opštine .

Predsednik gradske opštine .Medijana Milan Krstić prisustvovao je roditeljskom sastanku i odgovarao na pitanja roditelja.

Briga roditelja je razumljiva. Reč je o relativno maloj deci, ali smo mi vodili računa o svemu kako bi im letovanje proteklo u najboljem redu, rekao je Krstić. Deca idu u pratnji dve učiteljice iz škole,a imaće i animatora .

Predsednik GO Medijana Milan Krstić poćiće sa prvom grupom dece i lično se uveriti da je sve što je dogovoreno sa agencijom „Euroturs“, koja je na javnoj nabavci dobila organizaciju letovanja za decu , i ispunjeno.

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare