SAŠA STOJANOVIĆ KANDIDAT DS ZA GRADONAČELNIKA

LESKOVAC

Potredsednik Gradskog odbora DS u Leskovcu Saša Stojanović rekao je na današnjoj konferenciji za novinare da će se kadidovati za gradonačelnika Leskovca na narednim lokalnim izborima, i da će predvoditi ujedinjeni opozicioni blok.
On je uputio poziv „svim strankama istinskog demokratskog usmerenja, grupama građana i svim građanima“ da se pridruže stvaranju, kako je rekao „ nove, ujedinjene demokratske opozicije sa DS-om na čelu“.
On je rekao da su razgovori sa opozicionim strankama u toku ali nije želeo da prezicira o kojim se strankama radi.
Rekao je da su pregovori sa Reformističkom strankom pri kraju, i da se njihova podrška očekuje vrlo brzo. On je istakao da svoju kandidaturu za gradonačelnika ne vidi kao „Sveto pismo“ i da će rado tu ulogu prepustiti najboljem, ukoliko takav dogovor sa drugim strankama bude postignut.
Stojanović je rekao da je leskovački DS od centrale dobio „odrešene ruke“, kada je u pitanju stvaranje predizbornog opozicionog bloka.
„Danas, kada Leskovac prestaje da bude grad i sve više postaje obična kasaba, kada hiljade mladih odlaze zauvek i da se nikada više ne vrate, kada penzioneri nemaju ni za hleb a profesori, lekari, sudije, policajci, službenici, poljoprivrednici i svi ostali koji pošteno zarađuju svoj dinar jedva sastavljaju kraj s krajem, kada samo bogati funkcioneri SNS-a dobro žive i to na račun svih građana Leskovca, DS poziva na okupljanje svih demokratskih snaga u jedan opozicioni blok, suprotstavljen sadašnjoj nesposobnoj, bezobrazno podgojenoj i bahatoj lokalnoj vlasti, na čelu sa SNS-om i Goranom Cvetanovićem“, rekao je Stojnaović.
„Oni kojima nikada nije bilo bolje u prethodne tri godine znaju za koga će da glasaju“, smatra Stojnaović.
„ Mi pozivamo da za DS i ujedinjenu leskovačku opoziciju glasaju oni kojima nikada nije bilo gore, koji su svakoga dana brinuli o svojoj goloj egzistenciji, o poslu i porodici, koji su se svakoga dana stideli ove i ovakve vlasti“, dodao je on.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
agent
agent
8 godine pre

kad ujedinite one koji su jos ostali u ds, kad ujedinite one koji izlaze sa stefanovicem, onda one koji su ostali uz perisicku, tek onda pitajte druge stranke. Dajte odgovor zasto najvisi funkcioneri ds u leskovcu ne idu na listu, zasto ga nema ministar u vladi ds u senci, pa onda se javite gradjanima da kazete ko ce sutra u vase ime vrsiti vlast. Neki kao sasa pesic, belan, bojta….