SITNI KOLAČI U JEDINSTVENOJ SRBIJI

LESKOVAC
U sedistu GO JS Leskovac a u organizaciji Aktiv žena Jedinstvena Srbija, odrzana je sinoc izlozba sitnih kolaca.
Više od 100 žena degustiralo je i ocenjivalo, pa je titula najlepseg kolaca pripala vlasnici Danijeli Veljkovic a najukusniji kolac napravila je Aleksandra Randjelovic.
Njima su prigodne nagrade urucile Snezana Jovic -predsednica Aktiv Zena Jedinstvena Srbija i Ljiljana Dinić, potpredsednica Aktiva Zena Jedinstvena Srbija.
Specijalna nagrada pripala je Bosiljki Papacek, najstarijoj ucesnici takmicenja.
Muzicki deo veceri upotpunili su clanovi grupe „Leskovacke strune“ a manje iskusne domacice imale su i priliku da se upoznaju sa malim tajnama lakse pripreme kolaca koje su sa goscama podelile Teodora Dinic i Marta Jovic.
“Radionice koje Aktiv zena sprovodi imaju svoj cilj. Da se nase clanice medjusobno bolje upoznaju, da se kroz komunikaciju informisu o aktuelnim prilikama u gradu i okolini, da se druze, obogacuju iskustva ali i da se politicki opismenjavaju, jer politicka pismenost nam je vise nego potrebna u vreme kada nam od politike sve zavisi. Nasim zenama je potrebno i malo zabave. Spontano se zapeva, zaigra, kako je to bio slucaj i na jucerasnjoj izlozbi. Medjutim, sastanci mogu da budu i sa mnogo ozbiljnijom temama. Aktiv zena Jedinstvene Srbije Leskovac svoje sastanke odrzava cetvrtkom od 18 casova. Nove clanice su dobrodosle, jer je Aktiv JS otvoren za sve zene koje zele da svojim angazovanjem i idejama doprinesu vecem ucescu zena u svakom segmentu drustva” porucuju iz Predsednistva Aktiva GO JS Leskovac.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare