Sasa Arsić: Da li ja mogu da stavim transparent da Vučić nije moj predsednik

BUJANOVAC

Regionalni koordinator Narodne stranke za Pčinjski okrug i Kosovo i Metohiju Saša  Arsić je na jučerašnjoj Skupštini te stranke javno upitao da li bi on mogao na nadvožnjak u Grdeličkoj klisuri mogao da stavi transparent na kome bi pisalo “Vučić nije moj predsednik”.

On je rekao da ” tuneli u Srbiji i znakovi pored puta ne služe za negovanje kulta ličnosti Aleksandra Vučiča i postavljanje njegovih slika”.

“Ako narodni poslanik SNS iz Vranja (Bulatovicć ima pravo da postavi natpis na nadvožnjaku “Vučić je moj predsednik , da li ja imam pravo da na istom mestu postavim transparent “Vučić nije moj predsednik”, pitao je Arsić.

“Narodna stranka svojim programom jasno daje do znanja svim domaćim ali i inostranim političkim subjektima da je Kosovo i Metohija neotuđivi deo Srbije i da nikakve zamene teritorija sa samoproglašenom Republikom Kosovo ne dolaze u obzir kao i da građani opština Preševo, Bujanovac i Medveđa strahuju da ce režim u Beogradu da napraviti dogovor i da će se jednog jutra probuditi u drugoj državi”, rekao je Arsić.

Prati
Obavesti me o
guest
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments
Проститутки Бишкека
0
Ostavite komentar.x
()
x