Saopštenje za javnost sa sednice Gradskog odbora PUPS-a Leskovac

LESKOVAC

Na sednici Gradskog odbora PUPS-a Leskovac je imenovan Izborni štab PUPSa, data  je puna podrška Milanu Krkobabiću za učešće na Izbornoj listi „Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve“, kao i predsedniku Aleksandru Vučiću za izbor predsednika Republike Srbije.

Gradski odbor PUPSa Leskovac, ukazuje na izuzetan značaj zalaganja Predsednika PUPSa gospodina Milana Krkobabića za redovnost, sigurnost i zaštitu visine postojećih penzija, kao i inicijativu za uvođenje tzv. garantovane penzije, za sve starije od 65 godina života, a koji nisu imali formalni radni staž. U pitanju je oko 200.000 osoba, većinom žena domaćica sa sela, koje nikada nisu imale formalni radni odnos, a celog života su predano radile u podizanju porodice, i sve zahtevne poslove u poljoprivredi i domaćinstvu. Takođe, aktivnosti Ministarstva za brigu o selu pružile su nadu i mladima i starima u obnovi i oživljavanju sela Srbije, pre svega podrška proizvodnji – obnova zadrugarstva i pomoć pri kupovini kuća sa okućnicom za mlade.
Gradski odbor PUPSa Leskovac poziva sve svoje članove, kao i sve građane Leskovca da 3. aprila 2022. godine izađu na izbore i svojim glasovima podrže listu „SNS – PUPS“, listu pod rednim brojem 1 „Aleksandar Vučić- Zajedno možemo sve“ i kandidata za predsednika Republike Srbije Aleksanda Vučića.

PREDSEDNIK
Gradskog odbora PUPS Leskovac
Slobodan Veličković

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare