Saobraćajnoj policiji grad donirao vrednu opremu od 2 miliona dinara

VRANJE

Ugovor o materijalno-tehničkom opremanju Saobraćajne policije potpisali su gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković i načelnik Policijske uprave u tom gradu Igor Živković.

Oprema sadrži 100 stop tablica, 80 pištaljki, dreger aparat koji se koristi za otkrivanje psihoaktivnih supstanci, dva kompleta nesesera za vršenje uviđaja, isto toliko desktop kompjutera sa pratećom opremom i štampača, šest kancelarijskih radnih fotelja, foto aparat sa pratećom opremom, četiri smart i jedan fiksni telefon sa centralom. Sredstva za opremu obezbeđena su prihodom od naplaćenih saobraćajnih kazni na teritoriji grada.

Zahvaljujući odličnoj saradnji sa lokalnom samoupravom realizovan je veliki broj značajnih projekata, izjavio je načelnik Policijske uprave Živković.

„Za potrebe saobraćajne policije iz godine u godinu vrednost izdvojenih sredstava je veća, što je veoma značajno za nesmetani rad i unapređenje aktivnosti. Donirana oprema biće upotrebljena za povećanje nivoa bezbednosti u saobraćaju na području grada Vranja. Društveno odgovorna lokalna zajednica doprinela je da na teritoriji grada Vranja bude znatno smanjen broj saobraćajnih nezgoda i poginulih lica“, rekao je Živković.

Grad kontinuirano realizuje aktivnosti usmerene na jačanju sveukupne bezbednosti u lokalnoj zajednici, smatra Milenković. 

„Radom Saveta za bezbednost saobraćaja grada Vranja nastojimo, da u interesu građana, dodatno podignemo svest o saobraćajnoj kulturi. U okviru tih mera i ove godine obezbedili smo materijalno-tehničko opremanje saobraćajne policije u vrednosti od skoro dva miliona  dinara. Iako je donacija usmerena na potrebe pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova, ona je direktno povezana sa poboljšanjem sigurnosti i opšte bezbednosti građana“, rekao je gradonačelnik.

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o
Проститутки Бишкека