Sanji Nedeljković iz Vranja potrebna je novčana pomoć za lečenje bolesti sa kojom se bori već tri godine

NIS-VRANJE

Tridesetčetvorogodišnjoj Sanji Nedeljković iz Vranja potrebna je novčana pomoć za lečenje bolesti sa kojom se bori već tri godine. Njoj su već urađene operacije na vilici, kuku, amputiran joj je prsti, uklonjen tumor iz vrata, a poslednja nada joj je lečenje u Turskoj. Za taj tretman potrebno je 13.000 evra.

                          Sanja Nedeljković, ima 34 godine, profesorka je ruskog jezika i majka dva dečaka. Međutim, Sanju nije zaobišla bolest za koju je saznala 2019. godine i od tada se sa njom uspešno bori. Sanja boluje od teške bolesti , a dijagnozu je dobila tek letos u Turskoj – avaskularna nekroza ili aseptična nekrroza.

                           Zbog bolova, konstantno je pod lekovima, a kao poslednja opcija za lečenje preporučena joj je bolnica u Turskoj, specijalizovana za tu vrstu oboljenja.

                           Prijatelji i porodica, kao i organizacija ,,Verritas” mole sve građane da ucestvuju u humanitarnoj akciji i pomognu Sanji da se izleci od opake bolesti. Svi zainteresovani mogu da uplate novac na dinarski i devizni žiro račun ili putem Pay pala, a sve dodatne informacije mogu naći na sajtu organizacije ,,Verritas fondacija” ili Humanitarna organizacija ,,Verritas”. Ova organizacija postoji već 10 godina u Vranju i uspešno je preko nje spašeno mnogo života, mnogim porodicama su renovirane kuće ili su dobili hranu ili odeću.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare