Saniran krov na maloj sali Sportskog centra

LESKOVAC

Za saniranje krova na maloj salo Sportskog centra Dubocica Ministarstvo za drzavnu upravu i lokalnu samoupravu  izdvojilo je 3,2 miliona dinara a radovi su zavrseni sedam dana pre roka, rekla je danas zamenica gradonacelnika Leskovca Jasmina Randjelovic.

Ona je dodala i da grad realizuje vise projekata koje su podrzala ministartstva u Vladi Srbije i da su neki od njih deo odobrenog paketa od oko 28 miliona dinara namenjenog podrsci populacionoj politici.

Direktor Sportskog centra Miodrag Rajkovic rekao je da ovaj objekta dnevno koristi tridesetak razlicitih klubova i oko petsto sportista kao i gradjani koji imaju na raspolaganju i zatvorene bazene.

Na pitanje JUGpressa kada ce biti saniran deo krova iznad ulaza u prostor gde se nalaze bazeni, koji godinama unazad prokisnjava , Rajkovic je rekao da su planirali da neke  od tih radova sami finasiraju iz svojih prihoda.

Poseta rukovodstva grada Sportskom centru danas je iskoriscena i za malu svecanost na kojoj je Futsal klubu Leskovca uruceno sedamnaest kompleta dresova.

Ovaj klub je osnovan 2015 godine a vec posle dve godine je usao u visi rang takmicenja.

Ove komplete je nabavio Fudbalski savez Jablanickog okruga a  urucio ih je  predsednik saveza Dragan Stoiljkovic.

Gradonacelnik Goran Cvetanovic i predsednik Skupstine grada Aleksandar Djurovic obisli su i radove na buducem Avantura parku u blizini Sportskog centra za koji je novac izdvojilo Ministarstvo bez portfelja u okviru projekta Radimo za bolju buducnost dece.

 

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o
Проститутки Бишкека