Sajam automobila u Nišu od 5. do 7. oktobra

NIŠ

Ovogodišnji, deveti Sajam automobila u Nišu, biće održan  od petka, 5. oktobra do nedelje 7. oktobra, u hali “Čair” u ovom gradu.

Kao i prethodnih godina na ovogodišnjem sajmu automobila biće predstavljene evropske, srpske i naravno niške premijere. Ove godine na najvećoj privredno-turističkoj manifestaciji južno od Beograda premijerno će biti izloženo čak 10 vozila. Nišlije će prve u sebiji imati tu privilegiju da vide novi Pežoov automobil – model 508. Serijska proizvodnja tog modela još nije počela, proizvedeo je samo 5 takvih automobila, od kojih će jedan ekskluzivno biti izložen u hali „Čair“, kažu organizatori Sajma.

Toyota će imati srpsku premijeru njihovog graskog automobila „Aygo“, Citroen će se predstaviti modelom „C4 Cactus“, dok će Hyundai imati čak tri srpske premijere: „Hyundai Tucson“, restilizovana verzija, „Hyundai 20“ i najnoviji model „Hyundai Santa Fe”, kažu organizatori. Oni dodaju da če Nissan  izložiti po prvi put u Srbiji restilizovanu verziju „Nissan Juke“, veoma atraktivan model u simpaničnim bojama. Ovaj model namenjen je uglavnom za mlađe vozače pa je i dizajniran tako. Ovaj proizvođač automobila po prvi put u Nišu izložiće i Nissan Micra, model koji je totalno drugačiji od njegovih drugih modela.

Jepp će se između ostalog predstaviti i modelom „Jeep Compass“, Renault je najavio nišku premijeru modela „Renault Scenic“, Dacia modela „Duster“, Nišlije će prvi put u svom gradu videti i „Fiat tipo“ u karavan verziji, Volkswagen će prikazanti novi „T-Roc“, dok će Škoda i Seat imati na niškom sajmu srpsku premijeru.

Najveću atrakciju sajma najavio je Ford. Njihov atraktivni najnviji sportski model naći će se u hali Čair i sigurno će privući veliki broj ljubitelja četvorotočkaša, kao što je to bio slučaj prošle godine.

I električni bicikli će naći svoje mesto na sajmu, biće tu ponude i za ljubitelje motora. Ponovo je na sajmu Folcfagen seat, biće tu i Micubiši. Svoj najnoviji program predstaviće i Yamaha, tako da će verovatno na sajmu Nišlije moći da vide njihov najnoviji model „Nikon“. Reč jeo motoru veoma neobičnog izgleda, jer napred ima dva točka, a nazad jedan.

Na Auto moto festu u Nišu ponovo će moći ispred hale da se vide i atraktivni modeli oldtajmera, ali i teretna i dostavna vozila.

Svi distributeri su najavili sajamske popuste.

Brendovi automobila na niškom Auto Moto Festu: Ford, KIA motors, Fiat, Toyota, Citroen, Great Wall, Audi, Škoda, Renault, Dacia, Nissan, Mazda, Yamaha, Motogrini, Jepp, Peugeot, Hyundai kao i brojni auto centri i servisi.

City Marketing Centar već punih 20. godina uspešno radi na promociji Grada Niša u raznim segmentima. Kao jedan od naših najznačajnijih projekata za Grad Niš izdvajamo upravo Sajam automobila. Sajam automobila u Nišu je najposećenija privredno-turistička manifestacija južno od Beograda. Tih dana u Niš dođe i preko dvadeset hiljada ljudi iz čitavog regiona, koji svake godine imaju priliku da vide evropske i srpske premijere najprodavanijih brendova automobila, kažuiz City Marketin Centra.

Parteneri Sajma su Grad Niš, GO Medijana, GO Crveni Krst, GO Palilula i GO Pantelej.

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović i gradski većnik Mihajlo Zdravković primili su danas u Gradskoj kući  direktora “Siti marketing centra” Olivera Paunovića glavnog organizatora sajma ,kao i menadžment i predstavnike izlagača na ovoj manifestaciji.

Svečano otvaranje Sajma je u petak, 5. oktobra u 11 sati.

Ljubitelji automobila i motora moći će da razgledaju i pazare, u vremenu od 10 do 20 sati.

Cena ulaznice je 200 dinara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare