ŠAF nagradio najbolje osnovce na likovnom konkursu

VRANJE

Na tradicionalni konkurs Škole animiranog filma u Vranju, pod nazivom „Zimske čarolije“ ukupno su prispela 173 rada osnovaca.

Mnogo više je bilo radova, čak 146 u prvoj kategoriji, dok su 27 poslali stariji đasci osnovnih škola.

Prispele radove ocenjivala je tročlana komisija u sastavu Jasmina Stojanović, Nela Ćurčija i Snežana Trajković.

Prvu nagradu u kategoriji od prvog do četvrtog razreda je dobila Olga Milovanović, učenica drugog razreda OŠ „Predrag Devedžić“ iz Vranjske Banje, druga nagrada pripala je Danici Trajković, učenici četvrtog razreda OŠ „Radoje Domanović“ iz Vranja, dok je treće mesto osvojila Dunja Bogdanović, učenica prvog razreda OŠ „Vuk Karadžić“ iz Vranja.

U kategoriji od petog do osmog razreda, prvu nagradu je osvojila Anđela Dimitrijević, učenica osmog razreda OŠ „Radoje Domanović“ iz Vranja. Drugo mesto pripalo je Taliji Marković učenici petog razreda OŠ „Vuka Karadžić“ iz Vranja, dok je treće mesto zauzela Teodora Stanković, učenica sedmog razreda OŠ „Predrag Devedžić“ iz Vranjske Banje.

Nagrade i diplome na svečanosti je uručila direktorka Šlole animiranog filma Jasmina Stojanović, koja je rekla da će dobitnici osim poklona i diploma biti nagrađeni i besplatnom članarinom, što je novina.

ŠAF će vršiti upis novih članova 4. februara od 11 sati u prostorijama ove škole. Mesečna članarina je 1.000dinara.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare