Ružić: Očekujem da ćemo za mesec dva zaokružiti realizaciju sporazuma sa SNS-om

VRANJE

U Vranju je danas boravio Branko Ružić, potpredsednik Glavnog odbora SPS-a i koordinator partije za Pčinjski okrug, gde je učestvovao u radu proširenog Izvršnog odbora GrO SPS-a. Na sastanku je bilo reči o nastavku realizacije koalicionog dogovora sa SNS-om u Vranju.

Na konferenciji za novinare koja je potom održana, Ružić je rekao da je SPS i do sada davao pun i kvalitetan doprinos funkcionisanju lokalne vlasti u Vranju.

„Očekujemo da se još neki nedostajući segmenti zaokruže u roku od mesec i po ili dva kako bi se u punom kapacitetu stavio sporazum dve partije potpisan u decembru 2017. godine“.

Ružić je istakao da su u kontaktima „sa prijateljima i partnerima iz SNS-a“ i da su dobili neku vrstu uveravanja da će se sasvim relaksirano, kao i dosada, zaokružiti realizacija sporazuma.

On je dodao da bi prema sporazumu dve partije socijalistima u Vranju trebalo da pripadne još jedna od četiri najvažnije funkcije u gradskoj vlasti, kao i mesta u javnim preduzećima i ustanovama, sportskim organizacijama i jedno rukovodeće mesto u republičkim institucijama.

„Socijalističkoj partiji Srbije nikad nije bio prioritet da se bori za funkcije. Želeli smo da podelimo odgovornost za funkcionisanje lokalne vlasti. Kada je reč o kadrovima mislim da je svima ovde poznato da SPS ima najkvalitetnije“, rekao je Ružić.

Potpredsednik Glavnog odbora SPS-a je istakao kvalitetnu komunikaciju i saradnju između socijalista i naprednjaka kao i sa Draganom Stevanovićem koji je koordinator SNS-a za Pčinjski okrug.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare