Protest vranjske opozicije na Gradskom stadionu

VRANJE

Predstavnici šest opozicionih stranaka i pokreta, DS, SDS, Dveri, PSG, DJB i NS, danas u podne okupili su se na nezavršenom Gradskom stadionu u Vranju.

 

Povod za okupljanje je što nije ispunjeno obećanje gradskog rukovodstva da će rekonstrukcija stadiona biti završena krajem avgusta i da će 1. septembra biti održana utakmica između Vranja i Montane u Bugarskoj, partnera u ovom projektu, koji većim delom finansira Evropska unija.

 

„Došli smo da podržimo mlađu selekciju Vranjskog „Dinama“ koja je trebalo da igra sa kolegama iz Montane, grada gde je stadion završen.

Gradonačelnik je 20. jula na sednici Skupštine grada Vranja rekao da će do 31. avgusta, stadion biti završen i da će se tada igrati međunarodna utakmica mlađih selekcija Dinama i Montane“, rekla je potpredsednica vranjskih demokrata Nela Dimitrijević.

Ona je dodala da to nije jedino obećanje koje gradska vlast nije ispunila. Spomenula je Lunginu ulicu gde je istekao rok za završetak radova, kao i nezavršene trotoare ispred Gimnazije, a školska godina samo što nije počela, tako da će đaci morati da idu kolovozom.

„Ovim želimo da građanima skrenemo pažnju da znaju koga su birali i kako će glasati na narednim izborima“, zaključila je Dimitrijević

 

 

 

 

 

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare