Rukovodstvo Klinike za kardiohirugiju nagrađuje nove mame

NIŠ

  Rukovodstvo ove Klinike za kardiohirurgiju je na glasu po mnogo čemu. Mogu da se pohvale brhunskim osobljem koji radi na klinici, opremom koja je najsavremenija u svetu, aparatima koji mogu u Srbiji da se vide samo u njihovim laboratorijama, brojem operacija koje su urađene ali i brojem života koje su spasili. Postoji još jedna stvar kojom se ponose, ali o kojoj se malo govori, a vest o tome posebno sada kada je sve manje dece i te kako zaslužuje veliku pažnju. Kako ističe Dragan Milić, direktor ove ustanove, deset odsto medicinskih sestara koje rade na klinici za godinu dana postale su ili će biti mame… Tri bebe su se rodile, a još tri se očekuju uskoro.

                 Rukovodstvo Klinike  ne propušta priliku da na delu pokaže da deli radost zbog prinova u redovima svojih zaposlenih. Tako su ovih dana posetili svoje radnike sestru Minu Paunović i  anestetičara Aleksandra koji su nedavno dobili sina Tadiju.

              ‘’Aleksandar i Mina su se upoznali na našoj klinici, tu su se zavoleli pa je usledilo venčanje. Na svet je došao mali Tadija, pa smo odlučili kako dolikuje, da mališana darujemo. Kupili smo im kolica za bebu i krevetac i posetili ih da bismo im uručili poklone’’- kaže direktor Klinike dr Dragan Milić.

                     Sa ponosom ističe, da su Paunovići treći roditelji koji su od svog kolektiva dobili istovetne darove.

                 Veliko nam je zadovoljstvo što ćemo uskoro imati priliku da uručimo još tri ovakve donacije jer još tri naše sestre očekuju prinove. Ovim gestovima  želimo da pokažemo našim damama sa kojima radimo, koliko nam znače i da klinika misli na njih – kaže Milić.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare