RTV CARIČIN GRAD OTVARA STUDIO U LESKOVCU

LEBANE

Radio televizija Caričin grad iz Lebana otvoriće studio u Leskovcu.

Postoje već dve decenije a vlasnik Srđan Živković kaže za JUGpressda su rođendan slavili 17. septembra.
“Godine 2003. smo krenuli i sa kablovskim sistemom KDS „Caričin grad“. Mi smo, praktično, prva privatna televizija na ovim prostorima. Radio trenutno ima loklanu pokrivenost a televizija se vidi u šest regiona, od Kraljeva do Predejana. Vidi se i u inostranstvu, kablovski sistem NET TV plus i kod više operatera u Srbiji koji nas preuzimaju sa predajnika Jastrebac. Naš olan je da razvijamo i jačamo informativni program ali da ne zapostavljamo ni komercijalni program. Već sada okupljamo iskusne novinare. Ima nekih koji se opredeljuju za mlađe ljude. Svakako, mlđjim ljudima svaka čast, ali iskusni novinari mogu da naprave program. Glavni i odgovorni
urednik RTV Caričin grad je Ivanka Stojanović, a urednik informativnog programa Bratislav Lekić. Okupićemo još neke ljude sa našeg prostora koji imaju iskustva u novinarstvu.
Zato ćemo za u ponedeljak uveče zvanično otvoriti redakciju u Leskovcu, u ELU centru, odakle ćemo pokrivati grad Leskovac i širu okolinu, da animiramo građane i da, svakako, postignemo veću vidljivost i bolju informisanost građana”, kaže Živković.

Lj.S.

1
Ostavite komentar

avatar
1 Tema komentara
0 Odgovori na temu
0 Pratioci
 
Najvise reakcija na komentar
Najvaznija tema
1 Autor komentara
Pobesneli Marks Skorasni komentari autora
  Prati  
Najnoviji Najstariji Najviše glasova
Obavesti me o
Pobesneli Marks
Gost
Pobesneli Marks

Kako je ovaj gospodin došao do kablovskog sistema? Ja znam, ali me boli da pričam o tome.

Проститутки Бишкека