Rođendansko slavlje mališanima iz hraniteljskih porodica

NIŠ

„ Gradska opština Medijana želi da sva deca imaju srećno detinjstvo, da se druže sa vršnjacima i da im ništa ne nedostaje“, rekao je predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić čestitajući  rođendan deci iz hraniteljskih porodice  za koje je ova opština organizovala rođendansko slavlje . Sedmoro dečaka i devojčica uzrasta od dve do šest godina rođenih u februaru i martu, slavilo je svoje rođendane sa drugom decom iz hraniteljskih porodica kao i sa decom hranitelja.

Ovog  puta rođendansko slavlje organizoano je za sedmoro mališana iz hraniteljskih porodica . Prvi čovek najveće niške opštine poželevši dobro detinjstvo malim gostima rekao je da će tokom godine i drugoj deci biti organizovane rođendanske žurke.

Ovo nije prvi put da ova opština organizuje slavlje za decu iz hraniteljskih porodica. Medijana je pred Novu Godinu organizovala nekoliko druženja i proslavu rođendana za decu u hraniteljskim porodicama. Podstaknuti radošću dece i sjajnom atmosferom na tim slavljima odlučeno je da se ova praksa nastavi.

Poklone deci su uručili savetnik predsednika Gradske opštine Medijana Danijel Arsenković, član Veća Igor Todorović i članica Komisije za mlade i pronatalitetnu politiku Jelena Golubović.

Već u subotu, 31. marta rođendan će proslaviti grupa dece uzrasta od šest do jedanaest godina. Druženje uz tortu, posluženje i poklone za slavljenike organizuje se u Dečijem obrazovnom centru u Čairu.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare