Reformistička stranka o krivičnoj prijavi

LESKOVAC

Nakon navoda u elektronskim medijima i orkestriranog napada na odbornika Reformističke stranke i Predsednika Gradskog odbora Dejana Mitića, od strane nezavisne odbornice DS-a Jelene Spirić, Gro Reformističke stranke smatra da je podnošenje prijave jedan u nizu pritisaka koju DS i Jelena kao njen trenutni zastupnik sistematski sprovode poslednjih mesec dana, zbog nemogućnosti dogovora oko formiranja zajedničke odborničke grupe, saopštio je danas Gradski odbor Reformističke stranke.

„Sve je kulminiralo na skupštini gde odbornici DS-a nisu dali podršku Reformistima za skupštinske odbore, a nakon niza uvreda koje je Spirićeva uputila odborniku Reformističke stranke da je to  učinio po nalogu gradonačelnika, a u cilju razbijanja DS-a, što je notorna laž i što je iniciralo reakciju Predsednika i odbornika RS  na samoj sednici skupštine.

 

Tačno je, da je Dejan Mitić zakačio u prolazu u holu skupštine, ali nije bilo nikakvog fizičkog napada, a naročito ne pretnje fizičkim nasiljem, što ovom prijavom ona instruira.

 

Jedina pretnja je bila tužbom za izrečene napred navedene laži.

 

Istina je da Dejan Mitić nije bio na listi DS-a, nego je to bila zajednička lista koalicije koju su činile Demokratska i Reformistička stranka, a u skladu sa potpisanim sporazumom o zajedničkom učesću.

 

Umesto zahvalnosti za prelazak cenzusa i opstanak na političkoj sceni Leskovca,  Jelena Spirić kao glasnogovornik DS-a očigledno leči frustracije zbog lošeg izbornog rezultata, a na račun Predsednika i odbornika RS.

 

Verujemo, bez obzira na medijsku hajku, da su građani njene loše namere prepoznali“, navodi se u saopštenju.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare