“Razigrane ulice” na nezavršenom gradskom trgu

LESKOVAC

Predškolska ustanova „Vukica Mitrović“ organizovala je manifestaciju „Razigrane ulice” po deveti put. Na gradskom trgu su plesali mališani predškolskog uzrasta sa svojim mamama i tatama uz svesrdnu podršku rodbine, prijatelja i drugih zainteresovanih građana.

Ukupno je bilo 1414 dece iz svih vrtića predškolske ustanove, kao i još 60 njih iz privatnih vrtića „Agnes“ i „Vil“, te kompanije „Autostop“.

Manifestaciju je otvorila Brankica Stamenković, članica Gradskog veća, naglasivši da se već deveti put šalje najlepša slika, slika nasmejanih lica, slika koja govori mnogo više od reči.

„Naša obaveza je da vam obezbedimo uslove za srećno i bezbrižno detinjstvo, za odrastanje, da podstaknemo vašu maštu i ostvarujemo vaše i naše snove.

Želimo da vam detinjstvo bude kao ples danas, da u njemu uživate, da plešete sami, da plešete sa svojim roditeljima, vaspitačima, drugarima, da uvek imate kome da pružite ruku i da uvek postoji neko ko će vašu ruku prihvatiti.

A mi ostali ćemo biti tu da vas podržimo, da slavimo vaše uspešne korake i da uz radost i igru zajedno stižemo do svakog cilja.”

Prati
Obavesti me o
guest
1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Baki
Baki
1 mesec pre

Predivno! Kamo sreće da se ovako nešto češće organizuje! Prelepo!