Rat Jedinstvene Srbije i Desnice u Vranju: Kad novozaolseni ne dolazi na posao

VRANJE

Partija Desnica , koja ni godinu dana nije napunila od svog formiranja i čije je ime još uvek nepoznato građanima Vranja, sebi je dala za pravo da blati partiju koja iza sebe ima ugled i godine rada, saopštila je danas Jedinstvena Srbija iz Vranja.

“Iako Jedinstvenoj Srbiji ne priliči da ratuje saopštenjima sa X strankama, dužna je da pred građanima Vranja iznese istinu.

Ne možemo a da se ne zapitamo, s kojim obrazom Desnica govori o otpuštanju radnika i novim zaposlenjima. Direktorka Narodnog Univerziteta, Gordana Dimitrijević, od prelaska u Desnicu munjevitom brzinom udomljava svoje stranačke kolege. Kada kažemo stranačke kolege,mislimo na ljude sa kojima je bila u prethodnim partijama. Od „brojnih Desničara“, posao u ovoj Ustanovi su dobili oni koji su najbliži funkcioneroma ove partije. Ali to nije kraj bahatosti i sramoti ove „Ugledne“ direktorice. Ona je toliko daleko otišla da je, verovali ili ne, zaposlila i svog šefa Darka Filipovića. Za još veću nevericu je što se pomenuti šef nijednom nije pojavio na poslu, tako da zaposleni u ovoj Ustanovu samo znaju da je čovek zaposlen, ali ne i kako on izgleda.

Na kraju, kao iskusna stranka koja uživa poverenje građana, poručujemo juče okupljenoj Desnici da najpre počiste svoje dvorište, jer se za kratko vreme mnogo uprljalo. Mi smo svoje očistili”, navodi se u saopštenju Jedinstvene Srbije.

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare