Rasprodaja se nastavlja: U prodaju ide “Hipokrat” i apoteka u Vučju

LESKOVAC

Članovi Privremenog organa su dali saglasnost na predlog Odluke kojom se pokreće postupak otuđenja nepokretnosti iz javne svojine grada Leskovca javnim nadmetanjem i objekat poznatiji kao Apoteka „Hipokrat“, kao i apoteka koja je ranije bila u sastavu zgrade Doma zdravlja u Vučju.

Naloženo je Odeljenju za imovinsko pravne poslove i imovinu da odredi početnu cenu po kojoj se otuđuju nepokretnosti iz javne svojine i da izradi tekst oglasa i sadržaj za javno nadmetanje.

Doneta je i Odluka o pokretanju ponovljenog postupka otuđenja pokretnih stvari u javnoj svojini grada Leskovca putem javnog nadmetanja Apotekarske ustanove Leskovac. Predmet otuđenja je osnovni inventar u objektima u kojima je poslovala Apotekarska ustanova Leskovac, tehnička sredstva, apotekarski inventar i zalihe robe koje su zatečene u Apoteci Leskovac na dan 21.12.2020. godine. (kraj) IS/SA

Prati
Obavesti me o
guest

2 Komentara
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Sugradjanin
Sugradjanin
4 meseca pre

Пратимо вас.

Potop
Potop
4 meseca pre

Upropasti opljačkaj a onda prodaj svojim ljudima po bagateli.Oproban recept.Samo se bojim da su se mnogo zaigrali i da su zaboravili istoriju a to se kod nas bezbolno ne završi.