Radulović razgovarao sa Vranjancima

VRANJE

Saša Radulović, budući kandidat pokreta Dosta je bilo za predsednika Srbije, boravio je danas  u Vranju.

On je sa svojim saradnicima na šetalištu u centru grada delio promotivne flajere i sa građanima razgovarao o problemima koji ih tište.

„Jako sam zadovoljan odzivom građana koji su dali svoj potpis sa nas. Ljudi dolaze i imamo veoma prijatne razgovore ovde na ulici. Pošto teško žive pitaju da li to mora ovako ili može nešto da se promeni. Pokušavamo da im objasnimo da ne mora da bude tako. Loše se živi jer vlada partokratija, ima privilegija. Napravljen je jedan partijski, parazitski sistem koji uništava Srbiju. Imamo partijsko zapošljavanje, korupciju, pljačkašku privatizaciju. Penzije se otimaju protivustavno, plate se smanjuju. Pretvaramo se u zemlju jeftine radne snage iz koje deca beže u inostranstvo. Nije uveden red i zato se loše živi“, rekao je Radulović.

Napravili smo program od 20 tačaka, koji počinje od ukidanja subvencija, partijskog zapošpljavanja, suzbijanja korupcije, partijsko-burazerske ekonomije.

U tome su uštede od preko dve milijarde evra.

Ako to uradite kako treba biće novca i za zdravstvo, obrazovanje, kulturu, penzije, za sve ono što je građanima potrebno, smatra Radulović

Ostavite komentar

avatar
  Prati  
Obavesti me o