Radnik domaćin novosadskoj Vojvodini

SURDULICA

Fudbaleri Radnika još nisu osetili radost pobede u u uvodnim mečevima ove jeseni. Sutra u četvrtak od 18 časova u Surdulici stiže ekipa novosadske Vojvodine. Ni malo lak protivnik i domaći igrači moraće dobro da oznoje svoje dresove ukoliko žele da stignu do svoje prve prvrenstvene pobede. 

–          Vojvodina je moj klub, Novi Sad je moj grad. U ovom prelaznom roku Vojvodina je napravila mnogo bolju ekipu nego što je bila u odnosu na vreme kada sam ja tamo bio trener. Doveli su dosta dobrih pojačanja, imaju dobar stručni štab, tako da nas sigurno u ovoj našoj teškoj situaciji očekuje izuzetno težak zadatak. Medjutim, posle ovih naših rezultata ja u ove momke nimalo ne gubim nadu i tu neće biti sentimentalnosti, čak će biti dodatnih sportskih motiva, da budemo bolji, da budemo kvalitetniji i da svedemo sav nivo grešaka koje su nas skupo koštale do sada na minimum i da se nadamo povoljnom rezulatu. Siguran sam da ovi momci to mogu da postignu. Rade jako dobro, rade jako kvaliitetno, nemam zamerki. Imaju puno kvaliteta da savladaju Vojvodinu, imaju kvaliteta da savladaju ne znam koga u našoj ligi i verujem u njih i nijednom nisam posumnjao u njihove kvalitete. Oni to dobro znaju, pričali smo o tome. Za ovu utakmicu smo imali dan manje od gostujuće ekipe kako za treninge, tako i za rehabilitaciju, ali momci su motivisani i spremni da pruže svoj maksimum i da se nadamo povoljnom rezultatu. Vojvodina ima kvalitet i to je nesporno, u njihovoj najavi su istakli da su kadrovski oslabljeni. I mi smo u nekim kadrovskim problemima, ali će momci koji budu izašli na teren izaći čvrsto i mislim da će konačno da se zabeleži pravi rezultat.

Nemanja Subotić pred meč sa Vojvodinom:

–          Mi moramo ispraviti greške koje smo pravili u nekim prethodnim utakmicama uz splet okolnosti i pad koncentracije. Mislim da je krajnji trenutak da dignemo glave i odigramo onako kako znamo i umemo. Pre svega smo dužni ovoj publici ovde kojoj trebamo da pokažemo da mi u stvari nismo zaboravili da igramo fudbal, nego nam samo fali taj jedan trenutak da prelomimo to i da sve krene u našu korist. Kako ja, tako i cela ekipa mislimo i verujemo da je taj trenutak došao baš sada. Jako smo motivisani i svi znamo koliko nam sada to znači da se izdignemo iz ove situacije. Mislim da po kvalitetu i ekipe i stručnog štaba stvarno ne zaslužujemo da se nalazimo tu gde jesmo

Prati
Obavesti me o
guest

0 Komentara
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare