RADNICI SPORTSKOG CENTRA ČISTE ULICE

LESKOVAC
Zaposleni u  leskovačkom Sportskom centru „Dubočica“ angažovani su na čišćenju ulica u radničkom naselju.

Direktor ovog javnog preduzaća Aleksandar Djurović rekao je za JUGpress da zaposleni u Sportskom centru „pomažu da grad bude čistiji“.

„MI smo čistili jednu ulicu , kosili smo travu a ovu akciju ćemo nastaviti , rekao je Djurović koji kaže da  radnici nisu skidali plakate sa bandera, kako su JUGpressu preneli očevidci.

Na naše pitanje šta ,onda, rade radnici  Javno-komunalnog preduzeća „Komunalac“ ako zaposleni u Sportskom centru čiste ulice, što je posao ovih prvih za koji dobijaju novca iz budžeta grada , Djurović je rekao da „radi „Komunalac“ ali mi smo hteli da pomognemo“.

Djurović je rekao i da je on predložio gradonačelniku Leskovca da se zaposleni iz Sportskog centra uključe u akciju čišćenja grada i da nikakav nalog za to nije stigao od Gorana Cvetanovića, gradonačelnika Leskovca.

Ranijom odlukom Gradskog veća leskovački „Komunalac“ je dobio ii delatnost iscrtavanja pešačkih prelaza pa sada u gradu imamo situaciju da oni crtaju „zebre“ a radnici Sportkog centra čiste ulice.

Prati
Obavesti me o
guest

1 Komentar
Najnoviji
Najstariji Najviše glasova
Inline Feedbacks
Prikaži sve komentare
Boža
Boža
8 godine pre

Radnici čiste,dok se gazda,odnosno direktor vozika po gradu i uživa u ,,štabu”,a i odlepljivali su plakate preko puta samoposluge,ja sam ih video.